Boligadvokat på Amager · Køb og salg

bolig

 

Hvorfor skal du bruge advokat, når du køber bolig?

 

Vores bolig har stor betydning for vores liv og trivsel, og er den base, hvorfra vi udfolder os og genoplader batterierne, så vi er klar til den næste udfordring.

 

Hvad enten du vælger at bo til leje eller at eje, er det vigtigt for dig at du ikke møder uventede overraskelser, der griber forstyrrende ind i din dagligdag.

 

Du bør derfor rådføre dig med en faglig kompetent rådgiver, inden du træffer dispositioner vedrørende din bolig. Og vel at mærke sådan en af slagsen, der er 100 % uafhængig og kun varetager dine interesser. Se Anders Weldings blog http://www.boligforhold.dk/index.php/blog/uafhaengighed-eller-kasketforvirring

 

Advokatfirmaet WELDINGS er 100 % uafhængig og vi har i en menneskealder hjulpet rådsøgende med bistand vedrørende boligsager.

 

Vi er hele tiden opdaterede på boligmarkedet og dets regler og praksis. Vi vil altid være i stand til at bibringe dig et fuldt overblik over de juridiske forhold omkring din nuværende og kommende boligsituation. Vi sørger bl.a. for, at du undgår ubehagelige overraskelser, når du har indrettet dig efter indgåelsen af købsaftalen eller lejeaftalen.

 

Gør dig selv en tjenste - kontakt os inden det er for sent.