Det skrev vores klienter

 

Vores klienter har sagt mange rosende ord om medarbejderne hos Advokatfirmaet WELDINGS. Her er et udpluk af nogle bedømmelser fra vores klienter:

 

Frederik Wandall

Tak for enormt godt samarbejde. Det er uden tøven at jeg vil anbefale Jeres kontor til den der måtte have brug for Jeres assistance. 

 

Peter og Søren Blinkenberg 

Du skal vide, at du har en rigtig behagelig og respektfuld måde at være på, når  vi sidder og taler sammen. Vores mor føler sig tryg.

 

Benny Mohrsen

Jeg har været tilfreds, især med den nemme og hurtige kommunikation via email, så har det jo ikke haft nogen betydning, at jeg har siddet i Spanien under hele forløbet.

 

Bjarne Thyregod

Vi har været meget glade for jeres hjælp i hele sagens forløb - ligegyldig hvor langstrakt det har været.

Jeg takker meget for jeres professionelle virke og vil anbefale jer til alle med brug for advokat bistand.

 

Else Møller

Jeg vil gerne sige mange tak for din hjælp under forløbet. – Jeg har erfaret, at det kan være en dramatisk affære at købe andelslejlighed. Derfor har jeg været glad for at have god faglig bistand at støtte mig til undervejs.

Tusind tak! – Og rigtig god sommerferie.

 

Anne og Bjarne Gorm Hansen:

Vi håber også meget, at køber har opgivet sagen, og vi tror, at det ikke mindst skyldes din resolutte og fagligt kompetente behandling af sagen.

 

Jan von der Recke Scheuer:

Personligt har jeg altid haft et forbehold mod advokater da de sidste jeg har brugt i andre hensender har været noget tyndbenet både med indsats men også med viden, men jeg må sige at dit engagement og indsats i denne sag har gjort mig til skamme.

Hvis jeg skal have brug for en advokat i andre hensender i fremtiden vil jeg bestemt rette henvendelse til dig.

Endnu engang tusinde tak for et godt samarbejde og din professionel håndtering af tingene gennem hele sagen.

 

Michael og Vibeke Lentz:

Det er dejligt. Mange tak for god service og sagsbehandling. Vi vender garanteret tilbage hvis vi får brug for juridisk rådgivning. Hyg dig med juraen.

 

Vera Seemann og Joen Hojerslev:

I har været fantastiske, og i særdeleshed dig!!!

I skal vide at vi skamroser jer her i haveforeningen, og vi har så sent som i dag talt med folk som vi sender jeres vej.

 

Helle Pedersen:

Du mødte os som en aldeles kompetent, ligefrem og empatisk advokat. Lynhurtigt aflæste du os som personer og vores ulykkelige situation.

Vores samtale i denne uge var livgivende og jeg vil ønske for alle, der måtte komme i en situation som min, at de vil få en advokat som dig.

 

Jan Peter Lentz

Jeg har været på et sommerhusophold i den forgangne uge. Så derfor får jeg først nu lejlighed til også at udtrykke min tak for Jeres omhyggelige og præcise informationer undervejs i sagen. Så man aldrig var i tvivl om, hvorledes tingene skred fremad.

Evaluering og tilkendegivelse fra en part i samme sag: .... Tak for en sober og dygtig afvikling af boet efter min søster. Det var fint gjort. .....