Dødsbo og dødsboskifte · Hjælp i en svær tid

 

Hvordan kommer jeg nemmest videre efter et dødsfald?

 

Mange boer kan udleveres til arvingerne til privat skifte. Dette medfører i langt de fleste tilfælde, at boet behandles hurtigere og mere fleksibelt, ligesom omkostningerne til bobehandlingen ofte er mindre. Arvingerne vælger selv, hvilken advokat, der skal bistå med bobehandlingen.

 

I de tilfælde, hvor privat skifte af forskellige grunde ikke er en mulighed, kan arvelader og/eller arvingerne pege på en bobestyrer, der herefter udpeges af skifteretten til som bobestyrer at forestå bobehandlingen. Det kan være en stor fordel, idet alternativet er, at skifteretten selv udpeger en tilfældig bobestyrer, som hverken afdøde eller arvingerne typisk ikke har noget forhold eller kendskab til.

 

ADVARSEL: Nogle begravelsesfirmaer tilbyder sig som bobehandlere - ofte i forbindelse med aftaler omkring de praktiske arrangementer ved begravelsen. Du skal være opmærksom på, at bistand ved dødsboskifte forudsætter et indgående juridisk og praktisk kendskab til dødsbobehandling, som ligger langt udenfor begravelsesfirmaers kompetenceområder, og at du ikke kan forvente at modtage forsvarlig rådgivning, hvis du lader et begravelsesfirma bistå dig med dødsboskiftet.

 

Få hjælp i en svær tid

 

Advokatfirmaet WELDINGS er din dødsboadvokat og tilbyder at hjælpe dig igennem bobehandlingen.

 

Vi har mange års erfaring og yder en omhyggelig, fleksibel og konkurrencedygtig bistand, der sikrer dig, at du opnår det bedst mulige i forhold til den til enhver tid værende lovgivning.

 

Få et tilbud. Kontakt advokat Nina Welding.